Audiens Norge AS designer Active Acoustic Systems (AAS)

Med Active Acoustic Systems kan etterklangstiden manipuleres i et rom. Et «tørt» akustisk rom kan dermed forvandles til en naturlig, klangfylt konsertsal (og alle nivåer imellom). Dette gjør at man får fleksible arenaer som kan tilpasses ulike brukere og behov. Konserthus, kulturhus, teater, kirker, konferansesenter og auditorier er typiske brukere av AAS systemer.

Vivace
Audiens Norge er samarbeidspartner med det velrennomerte Tyske akustikkselskapet Müller BBM og er nordisk distributør av Vivace etterklangsystemer. Vivace er et av verdens ledende etterklangsystem designet ut ifra fysiske lover for romakustikk. Det er en magisk opplevelse når etterklangsystemet slås på i et «tørt» auditorium, kirke eller kultursal. Rommet endres til en levende og «aktiv» konsertarena akkurat slik du ønsker at det skal være. Vivace er designet for å bedre rommets akustiske egenskaper. Det skaper et optimalisert lydinntrykk for alle tilhørere uansett hvor de sitter i salen.

Jo vivace_1.jpg
Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no © 

Vivace og «lillebroren» Vicello er relativt nye merker innenfor etterklangsystemer og har på kort tid tatt verden med storm. I referanselisten på installasjoner i konsertsaler og operahus over hele verden har kundene vurdert kvaliteten som «top shelf quality at a reasonable price».

Installasjoner
Active Acoustic Systems er installert i Storstua på Lørenskog Hus, Rommen scene, nye Hønefoss kirke og Bjørkelangen Kulturhus. I løpet av de neste to årene skal både Ål Kulturhus sin nye sal og Åsane Videregående skole og kulturhus installere løsninger fra Vivace/Vicello.

"SoundLab"
Vi ferdigstiller i disse dager Nordens første «SoundLab» for demonstrasjon av elektroakustiske etterklangsystemer (AAS). Demorommet vil bli en fullverdig «kulturhussal» på 250kvm i våres lokale på Skedsmokorset. Her vil vi kvalitetssikre og dokumentere elektroakustiske løsninger samt forske videre på optimalisering av akustikken i alle typer publikumslokaler.
«Soundlaben» vil være tilgjengelig for kunder, akustikere og konsulenter, forskings og utdanningsmiljøer. Etter planen skal lokalet stå klart for innvielse 16.november.

Les mer på kulturhusmagasinet her
SoundLab.JPG

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×