Har du spørsmål?
Få svar på det du lurer på ved å kontakte oss på telefon eller via kontaktskjemaet under. Vi vil hjelpe deg så raskt som mulig.

Huseby Skole

Audiens har levert komplett kulturteknologisk leveranse til Huseby Skole i Trondheim.

Huseby skole, Trondheim

I et ambisiøst prosjekt har Trondheim kommune stått i bresjen for et av de flotteste skolebyggene i Norge pr dags dato. En visuelt lekker, lys og innbydende skole med utsøkt bruk av trevirke i form av spileverk og perforerte naturpaneler, gjør dette til et inspirerende bygg for de kommende generasjoner elever. Skolebygget er sentral i kommunens plan for et områdeløft, og skolen tilbyr uvanlig flotte fasiliteter innen kreative fag som dans, drama og musikk. Audiens AS har som underleverandør til Bravida levert følgende AV-og lydløsninger til denne skolen.

Stor aula med kraftig projektor, motorisert scenerigg med to trosser, fullstappet med front og baklys, og et avansert styrbart lydoppsett fra Fohhn med egen delay-sone bakerst i salen. Anlegget vil håndtere klassisk trønderrock med glans, samtidig som god taletydelighet er et varemerke for dette anlegget.

Lyd og bildetilkobling kan styres med enkle touchpaneler fra scenekanten så vel som fra FOH (front of house). 48-kanals digital mikser fra Allen & Heath, med tre digitale scene-bokser gir mulighet for avvikling av store konserter, teaterforestillinger, foredrag, konferanser og debatter. Lysmikseren har støtte for to univers, og en rekke ekstra tilkoblingspunkter for DMX er plassert rundt i salen. Styringsmatrise er levert fra AMX, billedmatrise fra Extron og lydmatrise fra Xilica.

Multibox: er en flerbrukssal, med mulighet for å åpne innvendige vegger inn mot et atrium som da kan benyttes som publikumsområde. Her har vi levert en digital mikser i mobilt rack med to scenebokser. Det er flere tilkoblingspunkter rundt i salen for fleksibel tilkobling av både lysmikser og lydmikser – samt en motorstyrt tross stappfull med nye energibesparende LED lamper og fresneller. Lydriggen består av et kraftfullt lydsystem med to topper og to subber fra JBL.

Øvingsrom: Det er fem band/øvingsrom på huset, med aktive fulltone-kasser og en digital mikser fra Allen & Heath, med et veggplassert tilkoblingspunkt til høyttalerne. Rommene er identisk utstyrt, noe som gjør at brukergrensesnittet er gjenkjennbart uavhengig av hvilket rom man jobber i.

Aktivitetssal: En stor aktivitetssal er bestykket med fire kraftige høyttalere som kan deles inn i soner og spille musikk eller forsterke et mikrofonsignal uavhengig av hverandre. To enkle betjeningspaneler tilbyr brukeren full lydkontroll, og salene kan også enkelt kombineres til en stor sal.

Annonseringsanlegg for utebruk: Det er også montert to annonseringsmikrofoner for totalt 8 utehøyttalere, hvor man også kan spille av bakgrunnsmusikk via en rackmontert blåtann-mottaker.

Vi leverer også teleslynger i de sentrale rommene i prosjektet.

Vi må takke Bravida for godt samarbeid i prosjektet, og håper barn og ungdom i området vil nyte godt av et av Norges flotteste skolebygg pr dags dato.