Har du spørsmål?
Få svar på det du lurer på ved å kontakte oss på telefon eller via kontaktskjemaet under. Vi vil hjelpe deg så raskt som mulig.

Akustikk og Innredning

AViNordic - Design og produksjon av møbler og akustiske innredninger

avinordic.pngfm.jpg

Audiens er stolte av å kunne presentere AViNordic – vårt egenproduserte møbelmerke.

Etter omfattende produkttesting fra 2017 har vi etablert toppmoderne produksjonsfasiliteter på Skedsmokorset. Her blir møbler og akustiske innredninger designet og produsert. Våre designere og møbelsnekkere har stort fokus på produktutvikling og design slik at møblene alltid møter dagens standard.

Vi designer og produserer alle akustiske innredninger etter kundens ønsker. Våre møbler passer derfor i alle typer rom, fra et moderne møterom til et ærverdig kirkerom. 

Akustikken i et gitt rom er påvirket av mange elementer. Noen elementer er dynamiske, mens andre er konstante. Akustisk innredning tillegges de konstante elementene i et rom slik at grunnakustikken i rommet blir optimalisert. Våre ansatte har bred kompetanse innen akustikk og design og sørger for den beste akustiske tilpasningen til det aktuelle rommet. Akustiske tilpasninger kan være alt fra skillevegger til veggmonterte akustikkplater.

Vi har et bredt utvalg av standard produkter som kan bestilles etter standard mål og sendes flatpakket om ønskelig.
Eksempler på produkter er:

  • Møbelrack for integrasjon av A/V eller IT utstyr
  • Designerlampe takhengt med integrert teleslynge for møterom eller over spisebord
  • Talerstoler etter kundens ønske

Les mer om AViNordic og våre standardprodukter her.

Ferdigstilling av Talerstol

Custom laget veggskap til mixer