Utleie og Produksjon

mal 250x100 studio.png
Vår utleie og produksjonsavdeling er: Sweetpoint Listening

 

UTELEIE:
Sweetpoint Listening har spesialisert seg på små og mellomstore produksjoner. Har du et arrangement fra 1000 publikummere og nedover er vi den rette samarbeidspartneren.Vi legger vår stolthet i å levere gode tekniske løsninger selv for mindre arrangementer og vi har strenge krav og rutiner til service og vedlikehold av vårt utstyr. Alt utstyr blir nøye testet og sjekket før det leveres ut igjen til våre kunder. Vi leverer alltid topp moderne utstyr av høy kvalitet og vi skreddersyr løsninger til ditt arrangement og sørger for at du får det du trenger.Vi vet at det kreves god planlegging av et vellykket arrangement, og vi bistår gjerne med planleggingen.

LIVE STREAMING/KONSERTER
SPL Live er for deg som ønsker en ferdig komplett pakke med en av våre skreddersydde konsepter. Det eneste du trenger å tenke på er å åpne lokalet når vi kommer og stenge etter oss når vi går. Vi kommer med ferdig promoteringsmateriell slik at det blir lettere for deg å promotere eventet.
Vi er opptatt av de små detaljene, og vi tror det gir grunnlaget for en god konsertopplevelse. Enten det er en etablert eller ny artist, ønsker vi å skape magi gjennom et godt gjennomarbeidet konsept.
Vi jobber ut de forskjellige konseptene fra A til Å på bakgrunn av vår lange erfaring i bransjen og hva vi mener fungerer for en arrangør.

Sweetpoint.png


Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×