Om Audiens Norge AS

Vi er en ledende leverandør av lydanlegg - høyttaleranlegg - etterklangsanlegg - EN54 Talevarsling - Teleslynge - AV anlegg – Profesjonelt Lysutstyr - bildeanlegg og Sceneteknikk

Solid fagkompetanse etter mange leveranser ligger til grunn enten det gjelder prosjektering, løsningsvalg, installasjon eller dokumentasjon, - eller enkle råd for hvilke produkter du bør velge fra vår WebShop.

Vi leverer godt gjennomarbeidede Lyd, Lys og Bilde (LLB) løsninger til: Skoler - idrettsarenaer - kirker - konsertsaler - teater - tunneler - museer - hoteller - treningssentre - sykehus - sykehjem.

Audiens Norge AS prosjekterer komplette løsninger i nybygg eller ved rehabilitering gjennom elektroinstallatører og forhandlere over hele landet.

Hva tilbyr vi?
I tillegg til god oppfølging av installatører og forhandlere over hele landet, har vi en "velassortert" WebShop for profesjonelle lyd, Lys og Bildeprodukter. Her kan du finne enkle rimelige AV løsninger for et lite møterom, avanserte systemer for profesjonelt bruk i konsertlokaler, undervisning eller studio, IR og Teleslyngesystemer for hørselshemmede eller komplette EN-54 talevarsling til store og små bygg.

Vi er ikke fornøyd før du er fornøyd
Alle våre ansatte har solid fagkunnskap og stort engasjement. Vi strekker oss langt for at du skal få en best mulig løsning tilpasset behov, funksjon, bruksområde og prisramme. Vi er opptatt av å yte personlig service og oppfølging. "Vi er å få tak i" på telefon, e-post og webchat.

Vi tror den beste markedsføringen er å sørge for at alle kunder opplever best mulig service når de er i kontakt med oss. Alle leveranser skal være en best mulig referanse inn mot vårt neste prosjekt.

Audiens Norge AS er en fagleverandør som har Lyd, Lys og Bilde løsningen for de aller fleste prosjekter. Vi har levert til en rekke skoler, idrettsanlegg (utendørs og innendørs), svømmehaller, kirker, konsertsaler, møterom og auditorier.

Vi har et tett samarbeid med konsulenter, arkitekter og elektroinstallatører over hele Norge. Send oss tegninger, bilder og en beskrivelse av hva som inngår i ditt prosjekt så får du et godt forslag til løsning tilbake fra vårt fagteam.

Audiens Group AS

 • Visjon
  Norges fremste og mest ettertraktede totalleverandør innen våre markedssegmenter.
 • Vår filosofi
  Med Audiens Group AS sine produkter, løsninger og tjenester står vi alltid klare for å dekke kundens behov. Lidenskap for fagene gjør at vi har høy kunnskap og er en ledende leverandør på markedet.
 • Misjonserklæring
  Audiens Group AS er en dynamisk og fremtidsrettet organisasjon som ivaretar kunder, ansatte og eiere. Vi dedikrer oss til å bringe nye, innovative og kreative ideer ut til våre markeder.

  Les om Audiens Groups beskrivelse her


Tlf: 64 83 05 55
E-post salg-support-fagteam: post@audiens.no
E-post service: service@audiens.no

Våre ansatte

miljø.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×