Om Audiens Norge AS

Vi er en ledende leverandør av lydanlegg - høyttaleranlegg - etterklangsanlegg - EN54 Talevarsling - Teleslynge - AV-anlegg - bildeanlegg og Sceneteknikk

Soldig fagkompetanse ligger til grunn enten det gjelder prosjektering, løsningsvalg, installasjon eller dokumentasjon, - eller enkle råd for hvilke produkter som skal velges fra vår WebShop.

Vi leverer komplette og gjennomarbeidede løsninger til: Skoler - idrettsarenaer - kirker - tunneler - museer - hoteller - treningssentre - sykehus - sykehjem.

Audiens Norge AS er en ledende fagleverandør og leverer tjenester gjennom elektroinstallatører og forhandlere over hele landet.

 

Hva tilbyr vi?
I tillegg til god oppfølging av installatører og forhandlere over hele landet, har vi Norges mest "velassorterte" WebShop for profesjonelle lyd og bildeprodukter. Her kan du finne alt fra enkle rimelige AV løsninger for et lite møterom til avanserte systemer for profesjonelt bruk i konsertlokaler, undervisning eller studio. Vi har et breddeutvalg av IR og Teleslyngesystemer for hørselshemmede, og komplette EN-54 talevarsling til store og små bygg.

Vi er ikke fornøyd før du er fornøyd
Alle våre ansatte har solid fagkunnskap og stort engasjement. Vi strekker oss langt for at du skal få en best mulig løsning tilpasset behov, funkjson, bruksområde og prisramme. Vi er opptatt av å yte personlig service og oppfølging. "Vi er å få tak i" på telefon, e-post og "webchat".

Vi tror den beste markedsføringen er å sørge for at alle kunder opplever best mulig service når de er i kontakt med oss. Alle leveranser skal være en god leveranse.

Audiens Norge AS er en fagleverandør som har løsningen for de aller fleste prosjekter. Vi har levert til en rekke skoler, idrettsanlegg (utendørs og innendørs), svømmehaller, kirker, konsertsaler, møterom og auditorier.

Vi har et tett samarbeid med konsulenter, arkitekter og elektroinstallatører over hele Norge. Send oss tegninger, bilder og en beskrivelse av hva som inngår i ditt prosjekt så får du et godt forslag til løsning tilbake fra vårt fagteam.

Tlf: 64 83 05 55

E-post: post@audiens.no

Våre ansatte

miljø.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×