Om Audiens

Audiens er ledende leverandør av lyd/lys/bilde og AV, Service/installasjon, Etterklangsanlegg og akustikk-/møbelinnredninger.

 

Solid fagkompetanse etter mange leveranser ligger til grunn enten det gjelder prosjektering, løsningsvalg, installasjon eller dokumentasjon.

Vi leverer godt gjennomarbeidede lyd-, lys- og bildeløsninger (LLB) til: Skoler - idrettsarenaer - kirker - konsertsaler - teater - museer - hoteller - treningssentre - sykehus - sykehjem.

Audiens Group prosjekterer komplette løsninger i nybygg eller ved rehabilitering for leveranse gjennom elektroinstallatører og entreprenører over hele landet.

Hva tilbyr vi?
I samarbeid med installatører og entreprenører over hele landet leverer vi alt fra rimelige AV-løsninger for et lite møterom, avanserte systemer for profesjonelt bruk i konsertlokaler, undervisning eller studio, IR- og Teleslyngesystemer for hørselshemmede eller komplette EN-54 talevarsling til store og små bygg.

Vi er ikke fornøyd før du er fornøyd
Alle våre ansatte har solid utdanning, fagkunnskap og stort engasjement. Vi strekker oss langt for at du skal få en best mulig løsning tilpasset behov, funksjon, bruksområde og prisramme. Vi er opptatt av å yte personlig service og oppfølging. "Vi er å få tak i" på telefon, e-post og web chat.

Vi tror den beste markedsføringen er å sørge for at alle kunder opplever best mulig service når de er i kontakt med oss. Alle leveranser skal være en best mulig referanse inn mot vårt neste prosjekt.

Audiens Norge AS er en fagleverandør som har lyd-, lys- og bildeløsningen for de aller fleste prosjekter. Vi har levert til en rekke skoler, idrettsanlegg (utendørs og innendørs), svømmehaller, kirker, konsertsaler, møterom og auditorier.

Vi har et tett samarbeid med konsulenter, arkitekter og elektroinstallatører over hele Norge. Send oss tegninger, bilder og en beskrivelse av hva som er beskrevet i ditt prosjekt, så får du et godt forslag til løsning tilbake fra vårt salgs & designteam.

Audiens 

  • Visjon
    Norges fremste og mest ettertraktede totalleverandør innen våre markedssegmenter.
  • Vår filosofi
    Med Audiens sine produkter, løsninger og tjenester står vi alltid klare for å dekke kundens behov. Lidenskap for fagene gjør at vi har høy kunnskap og er en ledende leverandør på markedet.
  • Misjonserklæring
    Audiens er en dynamisk og fremtidsrettet organisasjon som ivaretar kunder, ansatte og eiere. Vi har dedikert oss til å bringe nye, innovative og kreative ideer ut til våre markeder.


Tlf: 64 83 05 55
E-post salg-support-fagteam: post@audiens.no
E-post service: service@audiens.no

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×