Om Audiens

Audiens er ledende leverandør av lyd og bilde, etterklangsanlegg, og akustikk og innredning.

Hva tilbyr vi?
Audiens er totalleverandør av løsninger innen lyd og bilde, lys, sceneteknisk, etterklangsanlegg, teleslynger, talevarsling, og akustikk og innredning. Vi utfører installasjon og service på våre leveranser selv.

Vi tilbyr løsninger i en rekke markedssegmenter, blant annet: entreprenører (elektroentreprenører), offentlige anskaffelser, næringsliv, etterklangsanlegg, rammeavtaler og private kunder. 

Våre ansatte har solid fagkompetanse og mange års erfaring. 

Vi er ikke fornøyd før du er fornøyd
Vi strekker oss langt for at våre kunder skal bli fornøyde, og gjør det vi kan for at løsningene skal dekke kundens behov. Vi yter personlig service og våre kunder får tett oppfølging av våre prosjektledere.

Referanser fra tidligere prosjekter er vår viktigste markedsføring. Vi er derfor helt avhengig av at våre kunder blir fornøyde.

Visjon
Norges fremste og mest ettertraktede totalleverandør innen våre markedssegmenter.

  • Filosofi
    Med Audiens sine produkter, løsninger og tjenester står vi alltid klare for å dekke kundens behov. Lidenskap for fagene gjør at vi har høy kunnskap og er en ledende leverandør på markedet.
  • Misjonserklæring
    Audiens er en dynamisk og fremtidsrettet organisasjon som ivaretar kunder, ansatte og eiere. Vi har dedikert oss til å bringe nye, innovative og kreative ideer ut i markedet.


Telefon: 6483 0555
E-post: post@audiens.no
E-post service: service@audiens.no

Ta en titt på vår presentasjonsvideo!