Soundlab

Audiens er et innovativt og fremtidsrettet bedrift som hele tiden utforsker og innoverer nye og optimalisert løsninger innen lyd og akustikk.

Vi har 3 forskningsarealer:
Soundlab 1: Vår egen kultursal med etterklangsanlegg
Soundlab 2: Demo lokale for våre akustikk plater og innredninger
Soundlab 3: Demo lokale for Focus point/ Meeting point

I 2018 bygde vi vår egen «Soundlab» i våre lokaler på Skedsmokorset. Soundlaben består av et 230 kvm avansert teknisk rom hvor vi elektronisk kan variere rommets etterklangstid og akustiske egenskaper (grunnakustikk). I Soundlaben kan vi foreta akustiske målinger ved ønsket frekvensområde, lydtrykk og etterklangstid. Soundlabens størrelse er som et lite kulturhus, en gjennomsnittlig stor kirke eller et stort undervisningsrom, og vi kan dermed simulere og teste planlagte installasjoner for utstyr og innredninger, og deretter dokumentere at løsningen er i henhold til kravspesifikasjoner og prosjektbeskrivelser. Testing og simulering har vist seg å være svært viktig for våre muligheter til å vinne frem i anbudskonkurranser. I 2019 simulerte vi fire store installasjoner og vant frem i konkurransene på samtlige. 

Soundlaben anvendes videre som en vesentlig del av produktutviklingen av vårt møbelmerke AViNordic. I Soundlaben foretar vi tester på møbler og innredninger for å kunne dokumentere at de innehar relevante akustiske egenskaper og kan kvalitetssikres. 

Gjennom vår Soundlab er Audiens blitt ledende leverandør av videoproduksjonstjenester. Våre spesialister har flere års erfaring med distribusjon av blant annet live video-streaming over internett (webcast), videokonferanseløsninger og produksjon av ulike filmer. Vi produserert allmøter, pressekonferanser, produktlanseringer, kvartalspresentasjoner, konferanser, ulike eventer (underholdning, feiringer, kick-off, kundeseminarer, konserter m.m.), investordager, interne informasjonsmøter, paneldebatter med mer. Arrangementene foregår i alt fra vanlige møterom til store auditorium med opptil flere hundre deltakere i salen. Dette betyr at vi også i mange tilfeller leverer storskjermproduksjoner “lokalt” samtidig med ekstern streaming. 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×