Etterklangsanlegg

Systemet er basert på at mange mikrofoner plukker opp refleksjoner fra rommets egne flater, og deretter behandles i prosessorens digitale algoritme. Man designer et "nett" av høyttalere og mikrofoner over scene og sal, som via matrisen, diskret forsterker lyden fra scene til sal og omvendt. Aktører og publikum vil oppleve seg selv som mer "tilstedeværende" i rommet, og man vil oppnå sterkere intern kobling mellom for eksempel musikerne i et orkester på scenen (les. akustisk musikk). Resultatet er en meget naturtro akustisk forbedring av rommet. Ved å programmere forskjellige kombinasjoner mellom, tidlige refleksjoner, og etterklangstider, har man muligheter for å skape helt forskjellige rom, som er tilpasset forskjellige typer arrangementer.
Systemet programmeres med PC eller Mac, og forskjellige "klangvalg" lagres for å kunne framkalles direkte via en dedikert fjernbetjeningsenhet. F.eks. et touchscreen panel som velger de forskjellige romklang presets.

Programmene kan for eksempel være:

 dh.png

Rommet har fått et flerbrukspotensial et hvert kulturhus kan drømme om. 
Alt betjent via et veggmontert panel. En slik løsning vil kunne bidra til betydelige besparelser, forenkle konstruksjonen av
flerbruksscener.

Systemet oppdages ikke, det oppleves!

Man har tilgang til alle viktige parametere i en god etterklang. En sal kan derfor tunes slik at romklangen oppleves som naturtro og ikke som en kunstig effekt eller noe som ikke tilhører rommet.

Kontakt Jo Wang for spørsmål og hjelp til den beste løsningen.

Les mer på Audiens Akustikk her.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×